Montajul tamplariei cu profil PVC

masuratori-si-montaj-tamplarie-pvc-aluminiu-2

Montajul  tamplariei cu profil PVC incepe cu masuratorile de executie ale ramelor ce urmeaza sa fie montate. In cazul lucrarilor de renovare (inlocuirea ferestrelor din lemn sau chiar PVC sau aluminiu, deja existente) se recomanda ca ferestrele noi din PVC sa fie montate pe locul celor vechi, cat mai aproape de rebordul exterior al golului de zidarie. La constructiile noi, ferestrele PVC cu geam termopan se vor fixa la jumatatea grosimii peretelui, in dreptul termoizolatiei acestuia, orice alta pozitionare fata de zona indicata poate afecta calitatea montajului, putand duce la aparitia condensului pe fereastra sau in zone imediat adiacente acesteia.

Intretinerea ferestrelor cu profil PVC

intretinere-tamplarie-pvc-1

 • Care este modul de intretinere regulata a ramei?
  Urmele de murdarie provocate de praf sau de ploaie pot fi indepartate in mod simplu, utilizand un detergent uzual pentru gospodarie sau detergentul pentru intretinere REHAU* si o laveta moale.
 • Care este modul de intretinere regulata a geamului?
  Geamurile trebuie sa fie curtate cu apa curata, calda si o laveta adecvata pentru geamuri.
 • Ce trebuie avut in vedere la indepartarea straturilor speciale de murdarie?
  Impuritatile existente in atmosfera (de exemplu rugina, praful industrial, calamina) cum ar fi in apropierea zonelor industriale si a garilor pot determina formarea unor depuneri greu de indepartat.
  Pentru a evita astfel de depuneri si pentru a proteja suprafetele, se recomanda curatarea periodica a acestora cu detergentul special pentru intretinere REHAU*.